Oslavy 30.výročia založenia SADS

Zdieľame pozvanie od SADS

Vážení priatelia strelci,

dovoľujeme si Vás touto cestou informovať o pripravovanom podujatí „Oslava 30.výročia SADS“, na ktoré Vás, členov klubu a ich blízkych zároveň srdečne pozývame.

Podujatie sa bude konať v sobotu, 29. apríla 2023 v priestoroch strelnice Tekov medzi 10,00 hod do 16,00 hod a vítaní tam budú od malých po veľkých, nežnejšie polovičky alebo drsné väčšiny, jednotlivo či po skupinách, s rodinou alebo s priateľmi. Bude to jeden deň inak, než na pretekoch a predsa to bude o IPSC, ktoré má na Slovensku má svoju históriu, svoje miesto a budúcnosť.

Každý klub ako člen SADS bude mať priestor na svoju prezentáciu, ak by mal záujem. Ak máte dobrovoľníkov, radi pomôžeme s možnou náplňou prezentácie alebo budeme radi, ak poskytnú výpomoc pri aktivitách, ktoré tam budú pre návštevníkov pripravené.( *) Niečo v zmysle, že spolu a navzájom sa vieme určite zaujímavo zabaviť.

Okrem prezentácie samotných klubov tam nájdete airsoftový stage, lukostreľbu, ukážky záchranárov aj so psami, prezentácie dodávateľov IPSC a množstvo zaujímavých hostí, ktorí sa zaslúžili o pokračovanie IPSC, ktorí získali tie najvyššie medzinárodné ocenenia a zvyšovanie pozitívneho povedomia o športovej disciplíne IPSC.

Občerstvenie bude možné v reštaurácii, ktorá sa nachádza v pri vchode do priestoru strelnice. Prosíme nenoste sebou svoje najmilšie (búchačky), domáci miláčikovia sú povolení.

Toľko úvodná informácia.

Chceli by sme Vás hlavne požiadať:

  • o potvrdenie účasti – aktívne (prezentácia alebo dobrovoľníci) alebo pasívne,
  • o informáciu, kto bude poverený zodpovednosťou za komunikáciu ohľadom tohto podujatia,
  • predpokladaný počet ľudí, ktorí sa zúčastnia, či už ako návštevníci alebo v rámci prezentácie klubu.

V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte. Ak by Vás napadla myšlienka, ako vylepšiť tento deň, či už návrhom sponzora alebo aktivity, ktorú ste schopní zabezpečiť či sprostredkovať, dajte nám prosím čim skôr vedieť.

Ďakujeme za Váš čas a tešíme sa na toto zaujímavé stretnutie 😊

Poprosím o preposlanie medzi Vašich členov klubu.

Marta Novotná a organizačný team

na základe poverenia SADS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to top